Speelkleden: een zachte en kleurrijke basis om op te spelen en ontdekken

Van de wieg naar de box en daarna…..naar het speelkleed. Voor ieder interieur, elke stijl en elke smaak is er wel een te vinden. Maar zeg nu zelf: een speelkleed koop je toch voor je baby? Als je de combinatie vindt tussen je eigen smaak en de behoefte van je kindje, dan heb je in onze ogen de hoofdprijs.

Ze houden van duidelijke kleuren. Maar heel schreeuwerig hoeft het nou ook weer niet te zijn. Als je jouw baby laat kennismaken met het speelkleed zal het al wat beter kleuren kunnen zien. Een speelkleed introduceer je als je kindje een maand of drie is. Vanaf die leeftijd kunnen ze kleuren zien. Voor die tijd heeft het vooral nog behoefte aan rust.

Behalve de kleuren vindt je baby de materialen ook interessant. Elk materiaal heeft een eigen textuur, geluid en gevoel. Het ene is zacht en warm, het andere is wat harder en koeler. Sommige materialen ritselen of knisperen. De makers van onze speelkleden hebben ervoor gezorgd dat er altijd wat te ontdekken valt.

Kijk in onze uitgebreide selectie speelkleden en speelmatten en vind de match die past bij jouw smaak en stijl en bij de behoeften van je baby.

Producten 37-72 van 83

2 3 4 5
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 37-72 van 83

2 3 4 5
per pagina
Van hoog naar laag sorteren