Loopwagen & Duwkarren

Van ons assortiment loopwagens wordt je blij. Vooral de duurzame houten loopwagen in al zijn kleuren en variaties inspireert zowel je kindje als papa of mama. De loopwagens zijn vooral bedoeld als fantasieprikkelend hulpmiddel bij het leren lopen.

Activiteiten loopwagens - Spelen en lopen tegelijk

Een baby loopwagens is razend populair en biedt een ideale manier voor baby's om hun gevoel voor balans te ontwikkelen. Een baby loopwagen zorgt voor speelse ondersteuning bij de groeiende mobiliteit van je kindje.

Onze vele modellen verwijzen in hun design en opzet naar allerlei situaties, voorwerpen en dieren uit het dagelijks leven en hebben daarmee behalve een motorisch doel ook een cognitief doel. Het loopwagentje heeft allerlei accessoires en creëert daarmee fantasierijke spelsituaties, van het bouwen met blokken tot het maken van muziek en van het werken met gereedschap tot spelen op de boerderij.

Houten Loopwagens - Stabiele houvast voor de eerste stapjes

Een loopkar is een geweldige bondgenoot voor je kindje als het leert lopen. Met een baby loopwagen loopt je kleintje stabieler, terwijl je kleintje de houten loopwagen voor zich uit duwt en zo een handige houvast heeft. Veel loopwagens zijn uitgerust met leuke speelattributen, waardoor je kleintje er ook lekker mee kan spelen.

Producten 1-36 van 64

Pagina
2 3 4 5
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 64

Pagina
2 3 4 5
per pagina
Van hoog naar laag sorteren