Babygym: je baby beweegt, leert en lacht

De belevingswereld van je baby begint heel klein. Elke dag wordt die wereld wat groter. Haar focus wordt letterlijk en figuurlijk verder gelegd. Een pasgeboren baby ziet nog bijna niets. Dat hoeft ook niet, want als je baby jouw gezicht kan zien bij het voeden is het al goed. Pas na een maand of drie kan een baby kleuren zien. Vanaf vijf tot zes maanden kan je kindje bewegende voorwerpen volgen. Met de  babygyms in onze selectie kan je daar heerlijk gebruik van maken. Met allerlei mooie vormen, kleuren en materialen zijn wij ervan overtuigd dat je iets vindt dat precies aansluit bij de behoeften van jouw kleine schat. Ben je nieuwsgierig wat er te vinden valt? Kijk rustig rond in onze winkel om te kijken wat bij jouw kindje past.

12 producten

2 3 4 5
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

2 3 4 5
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nodig je kindje uit plezier te maken, te bewegen en daardoor te leren

Door allerlei prikkels aan te bieden kan je baby zijn of haar wereldje steeds verder ontdekken. Eigenlijk gaat zij binnen haar mogelijkheden op avontuur. Met die prikkels maken we het natuurlijk niet te gek. 

Heerlijk toch? Allerlei kleuren, geluiden en texturen. O ja, met kleuren kan je het niet snel te gek doen. Het feller gekleurd, hoe fijner jouw baby het vindt. Je baby’tje kan het nog niet onder woorden brengen. Maar wij weten bijna zeker dat je steeds vaker een lach om de mond van jou kleintje zal kunnen ontwaren. 

Nog even en jouw kleintje grijpt naar de verschillende leuke figuurtjes en het schaterlacht van plezier! Zie je het al voor je? Jouw baby in de babygym.

Babygyms zijn er in allerlei materialen

Om de babygym te vinden die het best bij de behoeften van jou en je baby past, bieden we ze aan in verschillende materialen. Zo vind je bijvoorbeeld van hout de Jabadabadoo Babygym Hout, maar ook de Pinolino Houten Babygym Jane tref je aan in ons assortiment. Het hout heeft een warme, natuurlijke uitstraling. En lekker fel gekleurde hangers steken natuurlijk goed af en nodigen je baby uit: “kom je met ons spelen”?

Van textiel zijn ze er ook. Een lekker zacht en felgekleurde speelboog, zoals de Playgro Activiteitengym Jerry de GiraffeAls rustig gekleurd beter gepast, kan je beter kiezen voor de BoJungle B-Play Speelmat Appel Grijs.

In de box, op de grond, maar ook in de kinderwagen of buggy

De meeste babygyms en accesoires zijn voor in de box of op de grond. Toch hoeft het spelen thuis niet te stoppen. Ook voor in de kinderwagen of de buggy hebben we leuke producten.

..