Zazu Nachtlampje / Zaklamp Gina Grijs

€ 23,90
Op voorraad
SKU
ZA-GINA-01

Voor 16:00 besteld, vandaag nog verzonden
Veilig betalen via Mollie
Wettelijke garantie via Plustoys
30 Dagen bedenktijd
Artikel met CE Keurmerk

Nachtlampjes,

Zazu Nachtlampje / Zaklamp Gina Grijs

Dit leuke nachtlampje helpt om je kleine een veilig gevoel te geven. Buiten dat het een nachtlampje is kan het ook gebruikt worden als zaklamp, zo kan uw kleine nog even heerlijk lezen of iets zoeken onder het bed. Het nachtlampje heeft verschillende kleuren zoals geel, oranje, rood, roze, blauw, turquoise of groen. Na 10 minuten gaat de zaklamp vanzelf uit en na 30 minuten gaat het nachtlampje vanzelf uit ideaal dus! De batterijen zijn oplaadbaar met meegeleverde USB-kabel. (zonder adapter)

Zazu houdt van kinderen en kinderen houden van Zazu. Zazu snapt dat het geweldig is om je kinderen op te zien groeien. Maar dit merk begrijpt ook dat je het allemaal even minder leuk vindt als ze om 5 uur in de ochtend naast je bed staan te springen.
Natuurlijk kunnen die kleintjes dat niet weten zonder horloge en verstand van de tijd, maar Zazu kan ze hier wel bij helpen. De producten van Zazu zijn makkelijk in gebruik, leuk, educatief en geven kinderen zelfvertrouwen. Met een klein beetje hulp leren jouw kinderen snel hun weg vinden in de grotemensenwereld.

Meer informatie
Lengte 80
Breedte 120
Hoogte 240
Merk Zazu
Kleur Grijs
Garantie 1 Jaar Fabrieksgarantie