Janod Sweet Cocoon Multi-Activity Baby Loopwagen

€ 59,90
Op voorraad
SKU
AW-22410

Voor 16:00 besteld, vandaag nog verzonden
Veilig betalen via Mollie
Wettelijke garantie via Plustoys
30 Dagen bedenktijd
Artikel met CE Keurmerk

Loopwagen,

Janod Sweet Cocoon Multi-Activity Baby Loopwagen

Deze schattige multi-activiteiten duwkar van Janod is speciaal aangepast om te leren lopen.

Hij begeleidt uw kind in alle veiligheid vanaf 12 maanden: met de onzichtbare en afneembare rem kunnen de wielen worden geblokkeerd en geleidelijk worden losgelaten om de snelheid van het wagentje te regelen tijdens het leren lopen.

Naast het lopen kan uw kind ook zijn fijne motoriek en behendigheid testen met de 9 voorgestelde speelse activiteiten: telraam, vormendoos, doolhof, tandwielen, draaiende geluidsknop, "kras-kras", draaiende vergrootspiegel, trommel en metalen xylofoon om zijn muzikaal bewustzijn te ontwikkelen.

Het is uitgerust met een vilten mat om het geluid te verminderen en de val van de kubussen te dempen. Tot slot zijn de wielen geruisloos! Als we aan dit alles het eigentijdse design en de zachte kleuren toevoegen, kunnen we alleen maar verliefd worden! We houden van het natuurlijke hout, wit en grijs, geaccentueerd door de kleurrijke details van de vele activiteiten van deze kinderwagen! De Sweet Cocoon collectie is een collectie van zacht gekleurde, afgeronde speeltjes die leuke ontdekkingsactiviteiten bieden voor de baby!

Meer informatie
Merk Janod
Leeftijd Vanaf 12 Maanden
Garantie 1 Jaar Fabrieksgarantie