Berg Go Twirl Multicolor

€ 69,90
Op voorraad
SKU
AW-29088

Voor 16:00 besteld, vandaag nog verzonden
Veilig betalen via Mollie
Wettelijke garantie via Plustoys
30 Dagen bedenktijd
Artikel met CE Keurmerk

Loopfietsen,

Berg Go Twirl Multicolor

Op deze loopauto kunnen kinderen al heel jong beginnen met leren steppen. Het leuke spelletje aan beide zijkanten van de GO draagt bij aan de motoriek van je kleintje.
Dankzij de 4 wielen is de loopauto extra stabiel en veilig. 4 stille fluisterbanden die niet lek kunnen raken, een direct drive systeem wat het rondrijden heel makkelijk maakt, een ergonomisch design en een stevige zadel. De BERG GO loopauto heeft het allemaal!

Pluspunten BERG loopauto
* Meer dan 35 jaar ervaring in het ontwikkelen van skelters
* Het gebruik van kindvriendelijke en hoogwaardige materialen
* Voldoet aan de strengste veiligheidseisen

Stabiel door 4 wielen
De BERG GO staat stevig op de grond dankzij de 4 wielen. Ten opzichte van driewielers heeft de GO een uitstekende stabiliteit. Scherp of snel door een bocht rijden kan bij een driewieler makkelijk leiden tot het omvallen van de driewieler en passagier. Doordat de skelter 4 wielen heeft ligt de kantellijn veel verder naar buiten en verder af van het zwaartepunt. Dit maakt het omvallen van de loopauto bijna onmogelijk waardoor jij veilige kilometers maakt. Gecontroleerd sturen en trappen.

Deze skelter kan voor- en achteruit rijden. Ook is de stoel verstelbaar in drie standen. In tegenstelling tot een driewieler zijn de trappers en het stuur los van elkaar te bedienen. Hierdoor bewegen de trappers niet bij het sturen en blijven de voeten ten alle tijden netjes op de trappers. Rijden en sturen hebben dus geen invloed op elkaar wat het speelplezier enorm bevorderd.

Accessoires
Maak jouw GO compleet met de BERG accessoires. Val nog meer op in het verkeer met een veiligheidsvlag. Of maak je loopauto compleet met de duwstang en wanneer uw kind zelf weer wilt steppen is de duwstang eenvoudig te verwijderen.

Meer informatie
Lengte 270
Breedte 390
Hoogte 600
Merk Berg