Kidsleep Moon wit Klok + wekker

€ 59,00
Op voorraad
SKU
k1930

Voor 16:00 besteld, vandaag nog verzonden
Veilig betalen via Mollie
Wettelijke garantie via Plustoys
30 Dagen bedenktijd
Artikel met CE Keurmerk

Kidsleep Moon wit Klok + wekker

Kidsleep Moon wit Klok + wekker Nachtlampje en slaaptrainer in 1.

Deze Kidsleep Moon heeft net als de Kidsleep Kinderwekker een rond plaatje dat met verlichting aangeeft of het tijd is om op te staan. Aan het lampje van de Kid'sleep Moon zit niet alleen een digitale klok, maar ook een zon en maan die langzaam ondergaan, zodat het kindje kan zien dat het bijna tijd is om op te staan of naar bed te gaan!

De Kid'sleep Moon kan gebruikt worden als nachtlampje, doordat je de lichtsterkte op 4 niveaus kunt instellen. Daarnaast kan het tevens gebruikt worden als wekkerfunctie, met 4 nieuwe wekgeluiden en een stille stand. De Kid'sleep Moon heeft ook nog 4 slaapliedjes om uw kindje te helpen in slaap te komen: 2 muziekjes, een fonteintje en de hartslag in de moederschoot!

In slaapstand wordt het figuurtje verlicht door de maan; het is slaaptijd. Op de door de ouders ingestelde tijd, komt de zon op en komt het figuurtje in de wakkere stand; uw kind weet dat het mag opstaan. 's Ochtends wanneer de maan langzaam ondergaat, weet het kind dat het bijna tijd is om op te staan. Zo heeft het kind een indicatie hoelang het nog duurt, voordat het uit bed mag. Ook 's avonds als de zon langzaamaan ondergaat, weet het kind dat het bijna tijd is om naar bed te gaan.

Bij het ontwaken kan de overgang van slaap/maan naar opstaan/zon gebeuren met 4 wekgeluiden naar keuze met of zonder geluid om uw kind niet te storen in zijn slaap. De lichtsterkte van de display kan op 4 standen worden ingesteld.

Eigenschappen:
- 3 wektijden (ochtend/middag/weekend)
- Digitale klok
- Te gebruiken als nachtlampje
- Te gebruiken als wekker
- Opkomende Maan en Zon voor een tijdindicatie
- 4 verschillende wekgeluiden
- 4 slaapmuziekjes (geluidjes) om in slaap te komen.

Meer informatie
Lengte 236
Breedte 285
Hoogte 90
Merk Kidsleep
Kleur Wit
Garantie 1 Jaar Fabrieksgarantie