GeoSmart Space Truck

€ 79,90
Op voorraad
SKU
AW-16632

Voor 16:00 besteld, vandaag nog verzonden
Veilig betalen via Mollie
Wettelijke garantie via Plustoys
30 Dagen bedenktijd
Artikel met CE Keurmerk

Educatief Speelgoed,

GeoSmart Space Truck

Bouw deze space truck door gebruik te maken van de magnetische vormen van GeoSmart. Deze set bestaat uit 42 verschillende vormen en kleuren. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere bouwwerken te maken.

GeoSmart bied een dubbel veiligheidssysteem, heldere kleuren en unieke speelelementen van ongeëvenaarde veiligheid en duurzaamheid voor eindeloos creatief speelplezier. Het magnetische constructiespeelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Elk stukje bevat magneten die beschermd worden door een dubbel veiligheidssysteem. Een roestvrijstalen kap die de sterke magneten afdekt is vergrendeld op een ABS-kern die is bedekt met een dubbele hoogwaardige polycarbonaatbehuizing. Dit nieuwe gepatenteerde roestvrijstalen magneetvergrendelingssysteem maakt GeoSmart veilig en sterk en bied hierdoor een lange levensduur. De stukjes zijn gemakkelijk schoon te maken waardoor ze netjes zullen blijven.

GeoSmart bied maar liefst 6 verschillende geoshapes (vormen) in 9 verschillende heldere kleuren. Door de vierkantjes, driehoekjes, ruiten enzovoort.. kan uw kleine eindeloze combinaties maken. Gebruik de 6 verschillende vormen met enkele unieke stukken zoals lichten, wielen of een afstandsbediening die de speelwaarde sterk verhoogd.

Buiten dat het heel leuk is om met GeoSmart te spelen bied het ook nog eens leerzame activiteiten. De bouwwerken zorgen voor een ruimtelijk inzicht omdat alles in 3D gemaakt kan worden, verder zorgt het voor een goede hand-oogcoördinatie, het stimuleert het denkvermogen, het leert de vormen kennen en je zult zien dat ze dingen gaan maken uit het bestaande leven.

Voor de uitgebreide bouwinstructies kunt u na de site van GeoSmart, hier vind u een PDF met complete instructies.


Meer informatie
Lengte 321
Breedte 388
Hoogte 80
Merk GeoSmart
Leeftijd Vanaf 5 Jaar
Materiaal Hoogwaardig kunststof
Kleur Kleurrijk
Garantie 1 Jaar Fabrieksgarantie