Betaalmogelijkheden

Veilig betalen

Een veilige webshop herkent u aan het SSL certificaat. Dit betekent dat uw browser een beveiligde sessie start op gevoelige pagina's zoals bij het inloggen op uw account of bij het afrekenen van een bestelling. U ziet dan het kenmerkende hangslotje bovenin uw scherm en tevens de het veilige Https-adres. Altena-Web beschikt hier natuurlijk over. Dit houdt in dat onze site verschillende veiligheidschecks heeft doorstaan en we u een veilige webomgeving kunnen garanderen.

iDeal

Indien u gebruik maakt van internetbankieren, kunt u direct met iDeal betalen. iDeal is beschikbaar voor vrijwel alle banken. U rekent dan snel, veilig & gemakkelijk af in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank.

Wanneer u iDeal als betaalmogelijkheid selecteert, wordt u automatisch doorgestuurd naar de inlogpagina van uw bank. Hier kunt u inloggen met uw eigen internetbankier-gegevens en vervolgens in een paar makkelijke stappen het bedrag naar ons overmaken. De betaling komt dan bijna direct bij ons binnen en zodoende kunnen wij direct tot verwerken van uw bestelling overgaan. Dat is wel zo fijn.

Achteraf betalen

Achteraf betalen is mogelijk bij Altena-Web en al haar webshops. Klarna beheert voor ons het volledige proces om na ontvangst van uw bestelling te betalen. Dit betekent dat je een acceptgiro van Klarna ontvangt (dus niet het bedrag betalen naar Altena-Web zelf!).

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk de bestelling betalen met een andere betaalmethode.

Creditcard

Bij Altena-Web kunt u ook betalen met creditcard. Wij accepteren Maestro, Mastercard en Visa.

U kunt de creditcardgegevens invoeren via de beveiligde SSL-procedure. Wij zorgen dan samen met uw creditcardorganisatie voor een veilige en correcte afhandeling. Op het moment dat wij uw product(en) verzenden, wordt uw creditcard belast.


Overschrijving

Beschikt u niet over internetbankieren of kunt u mogelijk niet betalen met iDeal? Dan is er altijd nog de vertrouwde bankoverschrijving.

Uw bestelling wordt pas verwerkt, als het bestelbedrag op onze rekening is binnengekomen. Dit duurt meestal twee tot vijf werkdagen. Daarna wordt er tot verwerking en verzending van uw bestelling overgegaan.

PayPal

Met de betaaloptie van Paypal kunt u een bestelling plaatsen en betalen d.m.v. uw Paypal-account. U wordt doorverwezen naar de beveiligde Paypal omgeving waar u veilig kunt inloggen en de betaling kan voltooien.

Middels uw emailadres koppelt u uw rekeningnummer aan een Paypal-account. Hiermee kunt u vervolgens gemakkelijk en snel geld overmaken én ontvangen.

Toeslagen

Wanneer u achteraf betaalt via een Klarna factuur, brengen wij een toeslag van €0,95 van het aankoopbedrag in rekening.

De toeslag wordt tijdens de betalingsprocedure automatisch verrekend.

Voor betalingen onder rembours wordt € 9,95 + 2,5% van het aankoopbedrag aan extra kosten in rekening gebracht.
Voor de waddeneilanden berekenen wij 6 euro toeslag op de verzending.

Bancontact Mr Cash

Belgische klanten kunnen gebruik maken van het Mister Cash betaalsysteem. Mister Cash garandeert een veilig en betrouwbaar online betaalmiddel. Voor kaarthouders van deze Belgische kaarten is het een zeer handig en veilig online betaalmiddel.

De betaling wordt afgewikkeld via de betaalpagina van de online bank. Dit garandeert dat het volledig veilig is en te vertrouwen. De online banken hebben zeer strenge veiligheid systemen die het online betalen mogelijk maken.De gegevens worden via SSL servers versleuteld en zijn derhalve niet te onderscheppen. In tegenstelling tot het betalen met een credit card wordt ook nog eens een login en paswoord van je online bank vereist. Binnen enkele seconden is uw betaling verwerkt.

Sofort Banking

Eveneens voor Belgische bezoekers is de betalingsoptie Sofort Banking.
Dit is de Belgische variant van iDeal. U logt in bij uw vertrouwde eigen bank.

U bevindt zich dan in de internetbankier-omgeving die u gewend bent en bevestigd met een beveiligingscode de betaling. 
Het is supersnel geregeld en uw bestelling kan direct verstuurd worden.

Door een succesvolle authenticatie in meerdere stappen, dus inloggen en overschrijving bevestigen met uw gegevens en codes voor Internetbankieren, is het betalen met SOFORT Banking veiliger dan transacties met de creditcard of via een e-wallet.


Contant Bij Afhalen

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen. Dit gebeurt bij ons magazijn dat gevestigd is in Waalwijk.

U profiteert dan vaak van aantrekkelijke afhaalprijzen. Wenst u hiervan gebruik te maken, dan dient u even een afspraak te maken. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0416-740039, of door een mail te sturen naar info@altena-web.nl.

Bij het afhalen van uw bestelling kunt u alleen contant betalen, dus niet met de betaalmogelijkheden die elders op deze site staan.

Achteraf betalen

Wenst u liever achteraf te betalen? Dan bieden wij u de mogelijkheid om onder rembours af te rekenen. Hierbij gaan we na het ontvangen van uw bestelling direct over tot de verzending van uw order. U betaalt dan pas nadat u het pakketje heeft ontvangen uit de handen van onze distributiepartner GLS. U betaalt dan aan de koerier het verschuldigde bedrag. Dit kan contant of met pin. De mogelijkheid tot het betalen onder rembours is alleen beschikbaar in Nederland.